У Луцьку підлітки крали «Жигулі» і продавали їх на запчастини

0
6
У Луцьку підлітки крали «Жигулі» і продавали їх на запчастини
У Луцьку троє підлітків шляхом пошкодження замка крали автомобілі марки «ВАЗ» та, розбираючи їх у селі Буяни, продавали на запчастини.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, передає ІА "Волинські новини".

Так, під час суду розглядалося кримінальне провадження проти двох неповнолітніх, адже матеріали відносно ще одного були виділенні в окреме кримінальне провадження. Зазначимо, що один з них є громадянином Російської Федерації.

Зокрема, троє неповнолітніх за попередньою змовою викрадали у Луцьку автомобілі марки «ВАЗ», після цього вони відвозили автомобілі у село Буяни, де розбирали їх та продавали на запчастини. Варто зазначити, що в період з 2 серпня до 25 листопада 2017 викрали: «ВАЗ-2101», «ВАЗ-2107», два автомобілі «ВАЗ-21063», «ВАЗ-2104», два автомобіля «ВАЗ-2107».

Допитані у судовому засіданні обвинувачені свою вину визнали повністю та відшкодували завдані збитки потерпілим.

Відтак, суд визнав їх винним, призначивши одному з них покарання у виді позбавлення волі на три роки, іншому – на два роки шість місяців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні