На Миколаївщині 22-річний військовий прострелив собі голову

0
0
На Миколаївщині 22-річний військовий прострелив собі голову
Поліція розслідує обставини загибелі військовослужбовця на Вознесенщині Миколаївської області, основна версія – самогубство.

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Миколаївської області, передає УНН.

Так, повідомлення про госпіталізацію 22-річного військовослужбовця строкової служби з вогнепальним пораненням голови надійшло до поліції вночі 8 липня.

Потерпілий був доставлений до лікарні з військової частини, розташованої у Вознесенському районі, та невдовзі помер у медичному закладі.

Відомо, що хлопець заступив на добове чергування з автоматичною зброєю. За інформацією правоохоронців, основна версія трагедії — самогубство, причини якого та інші обставини події наразі з’ясовують слідчі.

Тіло військового направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України “Умисне вбивство”. Процесуальне керівництво по справі здійснює військова прокуратура. Слідчі дії тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні