У селі на Волині неякісно кладуть асфальт

0
6
У селі на Волині неякісно кладуть асфальт
Відома волинська фірма робить ремонт доріг на Ратнівщині за 6 мільйонів гривень, однак місцеві мешканці скаржаться, що асфальт у ямках не витримує звичайного лома.

Про проблемний ямковий ремонт у селі Гута повідомляє Район.Ратне повідомили місцеві мешканці.

Мешканці села поділилися фотографіями та відео, як легко щойнопрокладений асфальт може зруйнуватися та опинитися поза місцем свого призначення.

Сільський староста Микола Свіржевський розповідає, що такий неякісний ремонт, який зафіксували на фото і відео, провели на узбіччі дороги в Гуті, а загалом ямковий ремонт є цілком прийнятним.

Голова села зазначив, що нині цим питанням займаються відповідальні служби.

За словами жителів села Гута ямковий ремонт розпочали робити приблизно 4-5 липня.

Як інформують працівники Ратнівської РДА, із питаннями щодо проблемного ремонту у Гуті до них ніхто не звертався.

Перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук прокоментував ситуацію так:

«Поточний дрібний ремонт на відрізку дороги Здомишель-Заболоття-Гута здійснює ПрАТ «Ковельське ШБУ-63», підприємство, яке виграло тендер.
Розпорядник коштів державного бюджету тобто замовник департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства ОДА. Поточний дрібний ремонт передбачає саме ямковий ремонт. Враховуючи стан дорожнього асфальтобетонного покриття перед селом Гута, ямковий ремонт – це лише тимчасове вирішення проблеми. На капітальний ремонт поки коштів немає», – розповідає Євген Савлук.

Держслужбовець зазначив, коли дорожнє покриття майже зруйноване, потрібно робити капітальний ремонт.
Виходить, мешканцям лишається, або чекати фінансування на капітальний ремонт (а на це необхідно близько 20 мільйонів гривень), і далі їздити зруйнованою дорогою, або трохи полатати за рахунок дрібного ремонту для того, щоб хоч забезпечити нормальний проїзд на цьому відрізку дороги.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні