Що цікавого вийде на екрани кінотеатру «Променя» цього тижня*

0
-1
Що цікавого вийде на екрани кінотеатру «Променя» цього тижня*
Кінотеатр Multiplex, що в РЦ «Промінь», запрошує вас відвідати показ двох захоплюючих картин: «Аполлон-11» 9 липня/19:00 та «The Cure - Anniversary» 11 липня/19:00.

Аполлон-11 - це фільм який був створений на основі ніколи не бачених раніше архівних кадрів з 70-міліметрової плівки і більш ніж 11 тисяч годин несистематизованих аудіозаписів.

«Аполлон-11» введе вас у святе-святих найзнаменитішої місії NАSА - тієї, що вперше доставила людей на Місяць.

Очима самих астронавтів, команди Центру Управління польотами і мільйонів глядачів на Землі ви зможете побачити і разом з ними пережити годину за годиною ті знаменні дні 1969 року, коли людство зробило гігантський стрибок в майбутнє.

Тhe Cure - Anniversary - це фільм присвячений одному з найяскравіших живих виступів The Cure та розповість історію гурту, від початку створення наприкінці 1970-х до наших днів.

Від Lovesong до Lullaby, від хітової Boys Don’t Cry до Burn, від Fascination Street до романтичної Friday I’m in Love — разом із Робертом Смітом та його хлопцями ми вирушимо у дивовижну подорож у часі.

The Cure — культовий британський гурт, піонери альтернативного року та пост-панку. Не дивлячись на свою альтернативну спрямованість, їм вдалося досягти неабиякого комерційного успіху.

У 2019 році The Cure включили до Зали слави рок-н-ролу.

Квитки на фільми можна придбати на касі кінотеатру, в додатку Multiplex або ж за посиланням: https://multiplex.ua/ua/cinema/lutsk/promin

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні