Аварія в Польщі: у лікарнях перебувають п’ятеро українців

0
2
Аварія в Польщі: у лікарнях перебувають п’ятеро українців
П’ятеро громадян України продовжують перебувати у польських лікарнях після ДТП за участю українського автобуса, що сталася на відрізку автомагістралі А4 поблизу населеного пункту Янковіце Вєльке Опольського воєводства на заході РП.

Про це в коментарі власному кореспондентові Укрінформу повідомила керівник консульського відділу посольства України у Варшаві Світлана Криса.

“За словами почесного консула України в місті Ополє Ірени Пордзік, троє осіб перебувають в лікарні міста Ополє. У них констатовано легкі ушкодження, консул планує їх відвідати завтра. Крім того, двоє українців перебувають у шпиталі міста Ниса, яких почесний консул планує відвідати післязавтра. Їх стан оцінюється як середньої тяжкості, одному з них уже зробили операцію”, - повідомила керівник консульського відділу.

Водночас, п’ятеро осіб було обстежено у лікарні міста Бжегі, їх уже виписано, оскільки ці люди не зазнали значних пошкоджень.

Як інформував Укрінформ, автобус із українською реєстрацією, який їхав у напрямку Вроцлава, і яким подорожувало 35 пасажирів, включаючи одну дитину, і двоє водіїв, в неділю о шостій ранку з’їхав з дороги у кювет і перекинувся. Рятувальники, які прибули на місце події, надали допомогу 11-ти постраждалим.

За інформацією Головного управління національних доріг та автомагістралей в місті Ополє, автобус витягли з кювету. Пасажирів автобуса було розміщено в найближчій школі до прибуття іншого автобуса.

Згодом, 50-річний водій автобуса визнав, що аварія сталася через те, що він заснув за кермом. Водій був тверезий. Його затримала поліція для з’ясування усіх обставин автопригоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні