На Волині вчителька стала капітаном поліції

0
4
На Волині вчителька стала капітаном поліції
Начальник сектору превенції Володимир-Волинського відділу поліції, капітан поліції Наталія Осійчук розповіла, як обрала свою професію.

Вона розповідає, що працює у правоохоронних органах з 2009 року, - пише Княжий град.

Цікаво, що капітан поліції пані Наталія має освіту філолога, яку здобула у Волинському державному університеті імені Лесі Українки (зараз СНУ ім. Лесі Українки– ред.), і навіть немалий вчительський стаж стаж роботи у сільській школі.

«Після навчання в університеті пішла працювати у своє рідне село вчителем української мови та літератури і зарубіжної літератури, також мала класне керівництво. Пропрацювала 8 років у школі. Здобула досвід спілкування із дітьми, бо це особлива категорія, до якої треба вміти знайти підхід. Ця робота мене загартувала психологічно, тому зараз цей багаж досвіду допомагає мені під час роботи в поліції», – говорить Наталія Осійчук.

Чуму вирішила кардинально змінити роботу, пані Наталія вже не пригадає, але каже, що форма їй подобалася ще змалку:

«Мій хрещений тато був міліціянтом, і мені подобалося, що він навіть просто до нас у гості заходив завжди в формі. А в студентські роки часто ходили пішки з гуртожитку №6 до університету неподалік вулиці Грибоєдова, і там постійно бачила правоохоронців, які йшли у формі на роботу».

Через те, що кадрів не вистачає, капітан поліції пані Наталія часто замінює колег дільничних, щоб розвантажити їх. І хоч освіта філолога часто допомагає під час роботи з документами, відповідями на звернення та запити, а графік роботи постійно насичений, начальниця сектору превенції повертатися до вчителювання не планує.

«Мені подобається дисципліна і акуратність, бо форма дисциплінує будь-якого, але в школу повертися, принаймні зараз, не хочу. Подобається те, чим зараз займаюся», – додала Наталія Осійчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні