У центрі Луцька поліція святкує професійне свято. ФОТО

0
-2
У центрі Луцька поліція святкує професійне свято. ФОТО
На Театральному майдані Луцька поліцейські святкували професійне свято.

Традиційно День Національної поліції відзначають в Україні 4 липня, пише прес-служба патрульної поліції Волині.

Дорослі й діти могли поспілкуватись у неформальній обстановці з поліцейськими різних підрозділів: патрульними, працівниками ювенальної превенції, поліцією охорони, кінологами, вибухотехніками.

Працівники УПП у Волинській області, традиційно, катали дітей на службовому автомобілі, виготовляли з ними світловідбивачі (спільно з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва), влаштували вікторину на знання правил дорожнього руху (хто відповідав правильно на запитання поліцейського – отримував цукерку).

Захід відвідали керівники Головного управління Національної поліції та Патрульної поліції Волині.

Зокрема, очільник волинських патрульних Андрій Крутень закликав охочих вступати до лав патрульної поліції, адже нині поліція активно і прогресивно розвивається, тут є можливість кар’єрного зростання і щоденної допомоги людям. Він поділився й іншими планами щодо майбутнього розвитку підрозділу.

Своєю чергою, інспектор Олександр Нікончук пригадав, як 19 грудня 2015 року на цьому ж місці приймав присягу на вірність українському народові, і нині ні про що не жалкує, каже, що в поліції знайшов своє покликання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні