На Волині видали 142 ліцензії на продаж пального

0
1
На Волині видали 142 ліцензії на продаж пального
Представники бізнесу Волині, які реалізують пальне в роздрібній мережі, отримали 142 ліцензії.

Окрім того, 16 ліцензій видали платникам акцизного податку на право зберігання пального, - інформує управлінням контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Волинській області.

В зв’язку із запровадженням Системи електронного адміністрування реалізації пального закон зобов’язав до 01.07.2019 отримати ліцензії всіх суб’єктів господарювання, які здійснюють реалізацію пального в роздріб.

Ліцензування видів господарської діяльності з виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, а також облік реалізації через Систему електронного адміністрування реалізації пального дозволять ефективно контролювати фактичний рух пального в розрізі місць зберігання, що сприятиме прозорості ринку реалізації паливно-мастильних матеріалів, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

З етапами запровадження Системи електронного адміністрування реалізації пального (СЕАРП) можна ознайомитися за посиланням, а з реєстром СГД, які отримали ліцензії - в розділі «Реєстри» на веб-порталі ДФС України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні