--> Волинянин торгував пальним без ліцензії: вилучили 6500 літрів, фінансова санкція - 650 тис. гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин торгував пальним без ліцензії: вилучили 6500 літрів, фінансова санкція - 650 тис. гривень

0
2
Волинянин торгував пальним без ліцензії: вилучили 6500 літрів, фінансова санкція - 650 тис. гривень
У ході перевірок суб’єктів господарювання, котрі здійснюють діяльність на території м. Ківерці Волинської області, 15.12.2020 року працівники управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області встановили факт реалізації пального без наявності відповідної ліцензії.

Перевірку проводили в рамках операції «Акциз-2020».

Працівниками управління контролю за підакцизними товарами було встановлено, що в Ківерцях суб’єкт господарювання здійснював реалізацію пального без придбання відповідної ліцензії, повідомили Волинь24 у пресслужбі Головного управління ДПС у Волинській області.

Працівниками Головного управління ДФС у Волинській області під час проведення контрольно-перевірочних заходів вилучено з обігу понад 6500 літрів пального на суму понад 125 тис. гривень. Очікувана фінансова санкція за дане порушення становить 650 тис. гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні