Від правителя Дубая втекла дружина, прихопивши 40 мільйонів доларів

0
1
Від правителя Дубая втекла дружина, прихопивши 40 мільйонів доларів
Дружина еміра Дубая шейха Мухаммеда бен Рашида аль-Мактума, прем'єр-міністра і віце-президента Об'єднаних Арабських Еміратів, покинула його.

Вона забрала з собою 31 мільйон фунтів стерлінгів (39,35 млн дол. США - ред.), щоб почати нове життя, передає УНН з посиланням на The Sun.

Кажуть, що принцеса Хая, яку не бачили з лютого, втекла до Німеччини зі своїми сином і дочкою. Повідомляють, що вона відразу ж попросила притулку і подала на розлучення з чоловіком.

Так само повідомляється, що цей крок викликав дипломатичну кризу між Німеччиною та Об’єднаними Арабськими Еміратами.

Видання стверджує, що шейх попросив владу Берліна повернути принцесу, їх 7-річного сина Зайеда і 11-річну дочку Аль Джалілові назад в ОАЕ. Але Берлін відмовилися.

Повідомляється, що принцеса Хая нібито розповіла друзям, що вирішила втекти до Німеччини, оскільки вона “не довіряла владі Великобританії” яка могла “повернути її”.

Раніше від Мохаммеда бін Рашида вже намагалася втекти дочка. Родичі стверджують, що вона “в безпеці” на території Дубая.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні