У літаку, який супроводжував президента, знайшли кокаїн

0
-3
На одному з військових літаків, які супроводжували президента Бразилії Жаїра Болсонару на саміт G20 в Осаці, знайшли 39 кілограмів кокаїну.

Наркотики виявили під час транзитної посадки в Севільї (Іспанія), в багажі одного з членів екіпажу, пише ВВС.

Усього вилучили 37 упаковок з кокаїном. Чоловіка затримали.

Ним виявився 38-річний сержант Мануель Сільва Родрігес. Його літак повинен був супроводжувати президента Болсонару на зворотньому шляху з саміту "Великої двадцятки".

Віце-президент Бразилії Амілтон Моуран заявив, що затриманий був професійним наркокур'єром.

"Судячи з того, скільки при ньому було наркотиків, він не просто придбав їх на вулиці і повіз із собою. Він був, скажімо так, професійним наркокур'єром", – сказав віце-президент.

Президент Жаїр Болсонару вимагає для затриманого сержанта найсуворішого покарання. Він назвав ситуацію, що склалася, неприйнятною і поставив вимогу, аби міністерство оборони в усьому співпрацювало зі слідством.

Родрігеса арештували за рішенням іспанського суду без права звільнення під заставу. З'ясувалося, що раніше він супроводжував трьох бразильських президентів у 29 міжнародних поїздках.

Поліція з'ясовує, чи була Іспанія кінцевою точкою маршруту наркотиків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні