Підлітки у Лисичанську закидали пенсіонера камінням

0
-2
Підлітки у Лисичанську закидали пенсіонера камінням
У Лисичанську група підлітків жбурляли каміння у пенсіонера на одній з вулиць міста.

Правоохоронці встановили хуліганів і склали на їх батьків протоколи про адмінпорушення, передає прес-служба прокуратури Луганської області.

Як повідомили у прес-службі, 26.06.2019 у соціальній мережі “Фейсбук” було розміщено відеоролик, на якому підлітки жбурляють каміння у пенсіонера на одній з вулиць у м. Лисичанську.

Учасників події встановлено, повідомили у прокуратурі. Усі четверо підлітків — місцеві мешканці: два 13-річні хлопці, 12-річна та 13-річна дівчата.

"Відносно батьків неповнолітніх складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей), які спрямовано до Лисичанського міського суду для розгляду по суті. За це передбачено попередження або накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - йдеться у повідомленні.

Крім того, з дітьми проведено індивідуально-профілактичну роботу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні