У Миколаєві поліція викрила три борделі для моряків

1
14
У Миколаєві поліція викрила три борделі для моряків
У ході масштабної спецоперації правоохоронці викрили сутенерів, які у кількох квартирах Миколаєва створили для іноземних клієнтів-моряків місця розпусти.

Про це інформує поліція Миколаївської області.

Зазначається, що у спецоперації працювали понад 80 правоохоронців.

Більше півроку оперативні співробітники відстежували злочинну діяльність групи, які організували бізнес з надання секс-послуг на території обласного центру.

До складу угрупування входили сутенери, звідники-таксисти, власники житла, так звані адміністратори та повії. Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що організаторками є жінки, 44-х, 41-го та 66-ти років. Між собою вони не були знайомі, проте обслуговували одну категорію клієнтів.

Для створення місць розпусти сутенерки винаймали три квартири у Миколаєві, де більше десяти повій надавали послуги сексуального характеру. Клієнтів для них підшукували і доставляли таксисти.

Як розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Миколаївщини Дмитро Кіт під час ряду обшуків (загалом їх проведено 21): за місцем проживання сутенерів, в орендованих квартирах, в яких дівчата приймали клієнтів, а також в автомобілях таксистів поліцейські вилучили гроші, як у вітчизняній так і іноземній валюті, серед яких долари США, євро, валюта Сінгапуру, Малайзії і Філіппін.

Крім цього – мобільні телефони, чорнові записи та контрацептиви, візитні картки, банківські картки та інші речові докази, що підтверджують їхню злочинну діяльність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи то я тупенький, чи в нас на Волині своїх борделів замало - чого ВН переймаються, що там за нрави на тому Сході...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні