Обласне дитяче територіальне медичне об’єднання збудує котельню на проспекті Відродження

1
7
Обласне дитяче територіальне медичне об’єднання збудує котельню на проспекті Відродження
Обласне дитяче територіальне медичне об’єднання будуватиме котельню на проспекті Відродження.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва котельні КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» Волинської облради затвердили наказом управління містобудування та архітектури Луцької міськради, пише ІА Волинські новини.

Замовником нового будівництва на проспекті Відродження, 30 виступило Волинське ОДТМО. Гранично допустима висотність будівлі становить 16 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 60%, мінімально допустима відстань до межі регулювання забудови – 196 метрів.

Ділянка розташована у зоні санітарної охорони водозаборів другого поясу. Відповідно до генплану міста, частина ділянки віднесена до території медичних закладів, частина – до території зелених насаджень загального користування.

Відповідно до плану зонування території Луцька, затвердженого рішенням міськради від 25 лютого 2015 року, ділянка площею 4,2407 гектара розташована у зоні розміщення лікарень та лікувальних закладів.

Планувальні обмеження та обтяження земельної ділянки відповідно до плану зонування території міста відсутні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ДЛЯ ЧОГО БУДУВАТИ НОВУ ПОРЯД МІСЬКА НЕДОВАНТАЖЕНА НЕВЖЕ НЕМАЕ КУДИ ВИКОРИСТАТИ КОШТИ 7
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні