У Запоріжжі фотограф ґвалтував дворічну дівчинку

4
1
У Запоріжжі фотограф ґвалтував дворічну дівчинку
У чоловіка був відеоархів з дитячою порнографією, який зберігався на носіях і в хмарному сховищі.

У Запоріжжі співробітники кіберполіції затримали чоловіка, який ґвалтував дворічну дитину і знімав це на відео. Про це повідомляє департамент кіберполіції у четвер, 20 червня.

"Він був учасником багатьох закритих груп, де учасники розповсюджували контент з виключно дитячою порнографією. Працюючи незалежним фотокореспондентом, чоловік також підробляв на фотосесіях на дитячих святах і спортивних змаганнях", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вперше чоловік зґвалтував дівчинку близько року тому, а коли вона нічого не розповіла матері, то ще кілька разів зробив розпусні дії.

Відповідне відео він поширював в мережі. Крім того, у нього був відеоархів з дитячою порнографією, який зберігався на носіях і в хмарному сховищі. Чоловік поширював його серед українців і іноземців.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею про сексуальне насильство (ст.153 КК України). Чоловікові оголосили про підозру і взяли під варту на 60 діб. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
весело йому сидітиметься
Відповісти
ЯКІ 10 років? забити нах... хоча, я думаю, до зони - не доїде...
Відповісти
таких надо сразу на суд дяди Линча...
Відповісти
а то развелось всяких тварей-педофилов немерянно, просто жесть что творится в стране! я бы их кончал на месте безо всяких судов! а то юристов что то тоже развелось немерянно ггг)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні