У компанії WEST AUTO HUB презентували літню фотосесію*

0
11
У компанії WEST AUTO HUB презентували літню фотосесію*
Літню фотосесію презентували у компанії WEST AUTO HUB. На цей раз фотографували автомобіль Tesla Model X та заступницю директора алкогольної компанії Софію Ройко.

Світлини опублікували на офіційній сторінці компанії у "Фейсбуці".

"Сучасна жінка – унікальна та особлива. Вона завжди в русі, вона завжди має безліч справ та турбот. Вона відповідає сучасним тенденціям моди, турбується про екологію, встигає справлятися з роботою, піклується про сім’ю та має час на друзів. Для неї автомобіль - як другий дім, де часто зберігаються особисті речі, де все "під рукою" і в потрібному місці. Сучасне авто для сучасної жінки повинне бути не лише стильним, а й практичним.

Tesla Model X ніби створений для впевнених у собі бізнес-леді. Максимум комфорту та мінімум турбот", – йдеться у дописі.

Софія Ройко зазначає, що для неї автомобіль це не лише спосіб пересування, це стиль життя, друга домівка і вірний супутник по життю.

"Проект WEST AUTO HUB дуже влучно показує, що автомобіль і жінка це не непоєднувані речі, це стильно та гармонійно. Враховуючи, що відсоток жінок за кермом в сучасному світі чималий! Жінки рулять і це прекрасно!", – розповідає вона.



Раніше на сторінці компанії вже публікуваливесняну фотосесію з медійницею Катериною Павловою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні