На Волині вилучили 550 літрів горілки і коньяку

1
4
На Волині вилучили 550 літрів горілки і коньяку
У прикордонних містах Волині встановлено факти незаконного зберігання та реалізації алкогольних напоїв і тютюнових.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, правоохоронцями в ході проведення заходів з незаконного обігу вилучено 550 літрів горілки і коньяку, розлитих в тару різних об’ємів, в тому числі типу "bag-in-box" та 300 пачок тютюнових виробів. Орієнтовна вартість фальсифікату 120 тисяч гривень.

Відповідальність за таку протиправну діяльність передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення, вирішується питання про складання протоколів на жителів м. Нововолинська та м. Володимира-Волинського за ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності) ст. 164-5 КУпАП (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка). Відповідальність за вказані правопорушення передбачає накладення штрафу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм,а як вони визначили що це був саме коньяк,по етикетці?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні