У лучанки чотири місяці немає в квартирі світла

2
2
У лучанки чотири місяці немає в квартирі світла
Лучанка чотири місяці живе в квартирі без світла. Комунальники припинили електропостачання через борг. Жінка почала його погашати, але електроенергії досі немає.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Алла Майзерова проживає за адресою Гулака Артемовського, 25. У квартирі живе з неповнолітньою дочкою: «Вони під вечір включили світло. Проходить 5 днів і знову вимкнули, дзвонить до мене керівник ЖКП №3 і каже, що я не заплатила заборгованість. Я ж пояснюю, що немає заборгованості, бо брат 28-го числа усе заплатив не пройшло й 10 днів. Як знову виключили. Таким чином я знову з дитиною лишилася без світла», – розповіла лучанка.

Обслуговує будинок ЖКП № 3. Його директор Руслан Юлдашев каже: лічильник стоїть в квартирі, щоб обрахувати спожиту електроенергію, - доступу до нього не мали, жінка не пускала в помешкання.

«Коли був допуск у квартиру, то виявилося, що попередня оплата і нинішні показники сформували борг 4 тисячі гривень» – додав директор житлово-комунального підприємства № 3.

За його словами заключили договір на реструктуризацію боргу на 6 місяців - до вересня.
«В договорі прописано: до 10 числа щомісяця пані має проплатити 642 гривні розстрочки і поточні платежі. Вже другий місяць не платить за те, що сама підписала в договорі. На сьогоднішній день треба заплатити знову 642 грн за червень і 189 грн – поточні, те, що вона накрутила» – пояснив він.

Відновлять електропостачання в квартирі, коли жінка надасть чеки з проплатою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке відношення має ЖКП до заборгованості по електриці,це не їхня сфера,і відключати електрику вони не мають права,це право енергопостачальних компаній,а не жеків!
Відповісти
Тому що в даному будинку постачання електричної енергії здійснюється за загальньобудинковим приладом обліку і договір постачання укладений між жеком та волиньелектрозбут. ЖЕК по виставлено у рахунку за спожиту електроенергію машканцями оплатив. Якщо мешканці не повертають кошти жеку за спожиту ними електроенергію то що має робити останній?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні