Луцькі пенсіонери безоплатно відвідали закриття 79-го театрального сезону. ФОТО

0
-2
Луцькі пенсіонери безоплатно відвідали закриття 79-го театрального сезону. ФОТО
Луцькі пенсіонери безоплатно переглянули музичну драму за Михайлом Старицьким "Циганка Аза", яка закривала 79-й сезон Волинського академічного театру.

Про це повідомляє "Конкурент".

Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є депутат Луцькради Андрій Покровський, понад пів року реалізовує соціально-культурний проект "Доступний театр для пенсіонерів". Чергове і заключне відвідування театру цього сезону відбулося 16 червня.

Драмтеатр залюбки підтримує ініціативу, що передбачає безкоштовні перегляди вистав і завжди радий бачити серед глядачів луцьких пенсіонерів. За час реалізації проекту лучани із задоволенням переглянули такі вистави як «Наталка Полтавка», «Безталанна», «Кайдаші», «Циліндр» і «Криза».

За словами директора театру Анатолія Гливи, завершився сезон тією ж виставою, якою розпочався минулоріч.

"Сезон для нас був успішним. Ми виконали усі показники, які потрібно було. Навіть сьогодні, незважаючи на погоду, є чимало людей у залі", - зауважив Анатолій Глива, й додав, що зі "СВІДОМИМИ" театр співпрацюватиме і надалі.

"Ми раді, що є люди, які йдуть назустріч. Завдяки цьому і робимо трошки дешевші квитки, аби якомога більше людей відвідали наші вистави. "СВІДОМІ" опікуються тією категорією людей, яка не може самостійно прийти і переглянути виставу, тому ми їм вдячні", - додав директор театру.

Своєю чергою координатор проекту "Доступний театр/кінотеатр для пенсіонерів" Євгеній Мікоян нагадав, що проект розпочинався з переглядів кінофільмів. Однак згодом, зважаючи на бажання пенсіонерів, залучили театр.

"Сьогодні ми на останній виставі цього сезону. Однак з театром будемо співпрацювати й надалі і невдовзі зустрінемося у новому ювілейному 80-му сезоні", - анонсував Євгеній.

За словами луцької пенсіонерки пані Олесі, такий проект є важливим для людей.

"Не всі верстви населення можуть дозволити собі піти у театр, адже пенсія у нас невелика", - зауважила жінка. Її думку поділяють також чимало інших лучан, які відвідують театр завдяки "СВІДОМИМ".

Варто додати, що незважаючи на те, що «Доступний театр» йде на канікули, безкоштовні перегляди фільмів кінотеатру «Мультиплекс» у розважальному центрі «Промінь» будуть продовжуватися й надалі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні