Водій авто, яке влетіло в бетонний паркан під Луцьком – був п’яним

0
-1
Водій авто, яке влетіло в бетонний паркан під Луцьком – був п’яним
За кермом автомобіля ВАЗ, який у селі Гірка Полонка Луцького району врізався в паркан та перевернувся, в стані алкогольного сп’яніння перебував 22-річний житель району.

Про це повідомили Інформаційному агентству ВолиньPost в прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, у Гіркій Полонці автомобіль ВАЗ-2109 під ранок, 16 червня влетів в яму, авто протаранило бетонний паркан та перекинулося на дах.

Попри те, що авто вщент розбилось, водій і пасажири автомобіля в ДТП не постраждали.

Співробітники групи реагування патрульної поліції Луцького відділення поліції за фактом порушення правил дорожнього руху та керування транспортним засобом у станні алкогольного сп’яніння склали на водія адмінпротоколи за ст. 124 та ч.1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правопорушнику загрожує, зокрема, штраф у розмірі 10,2 тис. гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні