Луцьк прийняв у власність три бомбосховища

1
-6
Луцьк прийняв у власність три бомбосховища
Луцька міськрада надала згоду на прийняття у власність територіальної громади міста Луцька три об’єкти цивільного захисту. Окремі з них можна буде облаштувати під зайняття спортом та здати в оренду.

Про це йшлося 29 травня під час засідання 57 сесії міської радию, – пише ІА "Волинські новини".

Зокрема, до комунальної власності приймуть:

- будівлю цивільної оброни – сховище /літер Т-1/, що знаходиться за адресою: вул. Карбишева, 3 у місті Луцьк (балансоутримувач ТзОВ «Волиньзахідресурс»);

- сховище, обліковий № 04057, що знаходиться за адресою: вул. Підгаєцька, 13 б у місті Луцьк (балансоутримувач – публічне акціонерне товариство «Теремно хліб»);

- підвал ІТМ – сховище на 900 чол. /літер Ж-1/, що знаходиться за адресою: вул. Єршова, 11 у місті Луцьк (балансоутримувач – товариство з обмеженою відповідальністю «Стілус»).

Начальниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповідала, що приміщення на Карбишева, 3 можна здати в оренду для облаштування його для зайняття спортом.

Щодо сховища на Підгаєцькій, 13б, то воно знаходиться на закритій території «Теремно хліб», тож підприємство продовжить його утримувати. Бомбосховище на вулиці Єршова, 11 планують також облаштувати під зайняття спортом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто війна вже закінчилась і бомбосховища більше не потрібні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні