«Про яке подорожчання йдеться, друзі?» – лучанка про жахи луцької маршрутки. ФОТО

1
3
«Про яке подорожчання йдеться, друзі?» – лучанка про жахи луцької маршрутки. ФОТО
Лучани обурені підвищенням вартості проїзду у міських маршрутках, адже у салонах деяких автобусів – повний безлад.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написала Світлана Мех.

Нагадаємо, у четвер, 23 травня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради вирішили підвищити вартість проїзду у міських маршрутках. Загальний квиток вартуватиме 6 гривень, для дітей – 3 гривні.

"Про яке подорожчання йдеться, друзі? До виконання умов меморандуму руки у перевізників так і не дійшли, бо нащо? До людей, які користуються цим видом транспорту, байдуже... та й більшості самих користувачів послуг з перевезення , схоже, теж. Але хіба ж так має бути: в салоні автобуса - засмальцьовані від бруду чохли і сидіння, в яких назовні випадає наповнювач, бо розійшлися шви!!! Прикро..." – обурюється жінка.

Фото лучанка зробила у четвер, 23 травня, їдучи у маршрутному таксі №28.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в одній із маршруток №1 стільці настільки засмальцовані, що гидко навіть сумку поставити. Сідіння за вимогами повинні, мабуть що, бути з таких матеріалів, які піддаються миттю та очищенню. А в іншій - в кінці салону відро з шваброю стоіть, що можна тою шваброю і по плечах получити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні