Волинський репер-доброволець заспіває заради дитячої мрії про зону відпочинку в школі

0
-4
Волинський репер-доброволець заспіває заради дитячої мрії про зону відпочинку в школі
Школярі із села Копачівка Рожищенського району організовують благодійний концерт у місцевому Будинку культури.

Учні планують зібрати гроші на зону відпочинку в своїй школі. Придбати крісла-груші, loft-столики, аксесуари та додаткові матеріали, - повідомили у школі селі Копачівка

Аби зібрати гроші в школярі організовують концерт-акцію «Ініціатива», який відбудеться він 18 травня о 17 годині у Будинку культури села Копачіка. Вхід платний – 20 гривень.

Спеціальним гостем концерту буде волинський репер-доброволець Микола Габдулхаков, відомий за творчим псевдонімом «sVoяk». У програмі також виступ школи козацького гарту та ярмарок.

Квиточки можна придбати у пунктах продажу в селі Копачівка: магазин "Смакота", Магазин "Смерічка", Магазин "Лотос", Сільська рада
В ЗОШ І-ІІІ ст. с. Копачівка, методичний кабінет, Музей історії села та побуту.

"Також відкриємо секрет: по вказаних на звороті квитків номерах буде проводитись розіграш подарунків від наших спонсорів! Тож обирайте свій щасливий", - додають ініціатори концерту-акції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні