Волинське підприємство сплатить селу заборгованість за зрізану деревину

0
-4
Волинське підприємство сплатить селу заборгованість за зрізану деревину
Завдяки прокуратурі підприємство сплатить територіальній громаді заборгованість за зрізану деревину.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Волині.

Маневицька місцева прокуратура вжила заходів представницького характеру задля захисту інтересів держави в суді у бюджетній сфері.

Господарський суд Волинської області розглянув позовну заяву місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Хорлупівської сільської ради Ківерцівського району до одного з господарських товариств про стягнення понад 50 тис грн заборгованості за договором.

Підставою для звернення прокуратури до суду стало те, що згідно із укладеним у березні 2018 року договором про надання послуг підприємство видалило аварійні дерева на території сільської ради та вивезло деревину на суму понад 120 тис грн, проте грошові кошти сільраді за весь об’єм вивезеної деревини не сплатило.

На час подання позову прокурором товариство боргувало до місцевого бюджету понад 50 тис гривень.

Рішенням суду позов прокуратури задоволено частково. Із підприємства стягнуто на користь позивача 40, 373 тис грн, позаяк решту суми відповідач сплатив під час розгляду справи в суді.

Таким чином, інтереси територіальної громади захищено, а недоотримані кошти товариство зобов’язане сплатити на виконання рішення суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні