Ракетний удар по Луцьку: чи працює підприємство та який стан у травмованих

0
Ракетний удар по Луцьку: чи працює підприємство та який стан у травмованих
Внаслідок ракетного обстрілу приватного підприємства у Луцьку 15 серпня завалилося приміщення площею дві тисячі квадратних метрів, полум’я охопило двісті квадратів.

Керівник рятувального відділення Іван Юрчук розповів Суспільному, що його підрозділ був першим на місці прильоту російської ракети.

Рятувальники розповіли про те, як ліквідовували наслідки ракетного удару по заводу

«Горіло в другій стороні, тут у нас не горіло. Стіна впала і придавило двох: один загинув, одного дістали живого. Підіймаєш ті плити, дивишся, щоб з другої сторони потерпілого не зажало», – каже Іван Юрчук.

Двох травмованих врятували в іншій частині приміщення, розповів заступник керівника аварійно-рятувальної частини Михайло Фтемов. Цей підрозділ розташований неподалік від місця влучання. Михайло Фтемов говорить, що на місці завалів працювали два десятки рятувальників. Складність була в тому, що дуже багато було вищих конструкцій, що були розкидані навколо цеху.

«На нашій ділянці було три людини, на іншій ділянці знайшли молоду людину, яка була вражена полум’ям і осколками, тому вижити шансів в нього не було. Спільно ми деблокували третього травмованого, який загинув, на жаль», – розповідає заступник керівника аварійно-рятувальної частини.

Що кажуть лікарі про стан травмованих працівників приватного підприємства
Внаслідок ракетного обстрілу 15 серпня загинули троє працівників заводу, трьох – госпіталізували. Станом на 25 серпня одного із травмованих працівників заводу, куди влучила російська ракета, виписали з обласної лікарні, інший перебуває на стаціонарі в нейрохірургії, розповів Суспільному нейрохірург Сергій Фецяк.

Чи працює підприємство? Коментар керівника заводу
Зі слів керівника заводу Богдана Волчка, суму завданих збитків продовжують рахувати, цей процес він назвав складним. Підприємство – не працює. Робітникам, виплатять заробітну плату.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні