Митники попереджають про ускладнений рух через «Устилуг»

0
6
Митники попереджають про ускладнений рух через «Устилуг»
Волинська митниця попереджає про можливі ускладнення під час перетину українсько-польського кордону через пункт пропуску «Устилуг».

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

За інформацією польських митників, у Зосині з 15 травня до серпня 2019 року буде реконструюватись дорожнє покриття. Тому поетапно одна зі смуг руху у цей період не функціонуватиме, що може призвести до зменшення пропускної спроможності МАПП.

Також Волинська митниця вже інформувала, що від 1 квітня 2019 року до листопада 2020 року в адміністративних межах міста Хелм проводяться будівельні роботи на дорозі державного значення №12, що утруднює доїзд до МАПП Дорогуськ. Цей міжнародний автомобільний пункт пропуску є суміжним до Ягодина.

Відтак, митниця рекомендує водіям уважно слідкувати за онлайн-картами черг у пунктах пропуску і раціонально планувати свої поїздки, обираючи оптимальні маршрути. Стан заповнення під’їзних шляхів до пунктів пропуску через державний кордон відображається у реальному часі на сайтах Державної фіскальної та Державної прикордонної служб України, на сайті Волинської облдержадміністрації.

Про час очікування на перетин українсько-польського кордону можна дізнатись за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні