Показали відео, яке відзняли до річниці розстрілу Небесної Сотні

0
-4
Показали відео, яке відзняли до річниці розстрілу Небесної Сотні
У мережі з'явилося відео, яке відзняли на річницю розстрілу Небесної Сотні.

Відео опублікував Олександр Слободян на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

«Арт проект «СТОРОЖА». Це дуже серйозний проект, який знімався для перформансу Вікторія Романчук на річницю розстрілу Небесної Сотні. Оскільки зйомки були зимою то на них замерзали всі: і люди, і техніка. Але ми справились хоча й наслідки для декого були не дуже приємні. Взагалі, тема Небесної Сотні і тих подій на Майдані, коли був розстріл для мене дуже важкі. Я спеціально не дивився ті документальні відео, де видно як це відбувалось. Це просто дуже… але, працюючи над цим проектом в мене прийшла режисерська ідея і я змушений був піднімати архіви і занурюватись у це пекло. Було нелегко. Довго працював над саунд-дизайном, тому що звук тут важливо підкреслює атмосферу. Тут представлено скорочену версію. Дякую усім, хто допомагав і був залучений.

І Вікторії дякую, за довіру. До речі, хочу процитувати месидж від автора цього твору, Вікторії Романчук: «Великдень, час відновлення.
Усього найдорожчого та найсокровеннішого, що живе в пам’яті. Вічна енергія життя, яка надає сили знову вставати та рухатись вперед. Це історія про джерело мудрості та безумовної любові. Історія про велику жертву зараз вічного життя та нового початку. Нової точки відліку. «СТОРОЖА» візуальні символи віри. Символи прийняття та відпущення, знаки покірності волі Господа та вищого ступеня свободи власної. Ми довго думали чи варто відкривати це на загал, та певно все ж прийшов час. Коли серед хаосу, кожен повинен знайти для себе, свої символи віри, любові та надії», — йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні