Cтендапер поглумився над пам'ятю Небесної Сотні

0
-7
Cтендапер поглумився над пам'ятю Небесної Сотні
Відомий український комік і стендапер Владислав Болотніков жорстко поглумився над пам'яттю Небесної сотні.

На своєму виступі у Львові розповів неоднозначний анекдот про колишнього президента Віктора Януковича, який хотів "розміняти Небесну Сотню", повідомили на сторінці Facebook Суспільство майбутнього Львів.

"Ситуація наступна. Львівський стендапер (стендап – жанр гумористичних виступів) вирішив поглумитися над Небесною Сотнею своїм дебільним недолугим жартом (на відео). Звати жартівника – Болотніков Владислав. Більше того цей "жарт" він "трусить" вже не в перше на своїх виступах у львівських клубах", - сказано в повідомленні.

Відомо, що у вересні 2020 року комік був затриманий у проїзді Крива Липа активістами будучи в футболці з написом "СРСР" і серпом і молотом.

В коментарях українці прокоментували так званий жарт коміка. Люди написали, що від артиста, який розгулював у центрі Львова в футболці з радянськими символами, іншого очікувати й не варто.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні