На Волині чоловік стріляв у відвідувача бару, бо приревнував до дружини. ВІДЕО

3
2
На Волині чоловік стріляв у відвідувача бару, бо приревнував до дружини. ВІДЕО
У місті Ківерці Волинської області чоловік продавчині бару «Володимир» вистрелив з пістолета у шию відвідувачу. Приревнував до дружини.

Про це йдеться в сюжеті «12 каналу».

Інцидент трапився 24 квітня близько півночі. Постраждав 28-річний місцевий житель Юрій Чміль. Нині він перебуває в лікарні.

Розповідає: того вечора зайшов до бару «Володимир». Коли виходив – помітив, що його переслідує автомобіль. Згодом виявилось, що це чоловік тієї продавчині, яка контактувала з Юрієм на барі.

Юрій Чміль згадує: «Під’їжджає, звертається і підходить до мене. Каже: «Щось ти зачастив в цей бар». Якби з такими намьоками, що я тіпа неровно дихаю до його жінки. Я сказав, що це неправда, я просто прийшов, привітався. З поваги на «ви», як завжди, говорив. Купив пиво – пішов. Він був якийсь неадекватний трохи. В темноті дістав пістолет і зразу просто мені впритул в шию».

Знайомі, які випадково стали свідками стрілянини, одразу викликали слідчо-оперативну групу та «швидку допомогу».

Постраждалий стверджує, що стан його здоров’я поганий. «Я лежу вже другий день. В мене починає відніматися рука. Ще більше болить в мене шия. Все воно йде до гіршого», – каже Юрій.

Зловмисник із місця події втік та по дорозі викинув пістолет, розповідає постраждалий. Після інциденту він одразу написав заяву до поліції. Зловмиснику загрожує позбавлення волі.

Олена Федь, в.о. начальника слідчого відділення Ківерцівського відділу поліції, каже, що слідство розглядає версію спричинення легких тілесних ушкоджень на ґрунті ревнощів.

«Під час конфлікту постраждалому спричинені тілесні ушкодження. Кримінальне провадження порушене за статтею 125 Кримінального кодексу України. Постраждалий має право примиритися з особою, яка спричинила йому тілесні ушкодження», – пояснює Олена Федь.

Водночас зловмисник вже почав шукати шляхи вирішення проблеми. Як стверджує брат постраждалого Володимир Чміль, до нього приходив якийсь незнайомий чоловік.

«За словами, брат того, хто скоїв злочин. Щось там пропонував», – каже Володимир Чміль.

Сам Юрій, попри все, вже готовий пробачити ревнивця та забрати заяву з поліції, якщо той відшкодує моральну шкоду.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сучасний Отелло.
Відповісти
Що таке жіноча солідарність, на сьогоднішній день, відомо всім, як і про жіноче лукавство. Слабка стать. Для того їх і створив наш Отець - робити сильнішими мужчин. Зіштовхувати їх лобами один з одним, як тих "лицарів", або ... - кому, як зручніше. Тому завжди слід пам'ятати про таке поняття, як " чоловіча солідарність". Бо саме відсутність її часто стає причиною таких випадків. А Жінки елементарно і заслужено, після такого, просто перестають нас Мужчин поважати. Або ще гірше - вважати нас за баранів, або козлів, які не змогли розминутися на одній стежці. Тому особисто я стараюсь не підігравати жінкам, які хочуть викликати почуття ревності у своїх мужчин, як і не приділяти знаки уваги жінкам у яких є мужчина. Бо, як відомо, врезультаті поограють обидва, та й жінці від цього користі нема. Люди, ведіть себе достойно і не утотожнюйтеся з тваринами.
Відповісти
Ніколи не ходіть по таких гадюшниках!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні