У Володимирі птахофабрика інвестує 38 мільйонів євро у будівництво нового цеху

0
1
У Володимирі птахофабрика інвестує 38 мільйонів євро у будівництво нового цеху
ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” інвестує 38 мільйонів євро у будівництво нового цеху з переробки курятини, який дозволить подвоїти виробництво, повідомила гендиректор підприємства Аліна Сич.

Про це повідомляє "Володимир Медіа" з посиланням на Fixygen.

За словами Аліни Сич потужність нового цеху складе 13,5 тис. бройлерів на годину. Будівництво планують завершити за півтора-два роки. Компанія буде виробляти на даному майданчику продукцію під ТМ “Епікур” – куряче м’ясо, вирощене без антибіотиків і стимуляції росту.

Крім того, “Володимир-Волинська птахофабрика” активно впроваджує проекти з альтернативної енергетики.

“Ми перевели 70% опалення на твердопаливні котли на деревині, воду для цеху переробки підігріваємо шляхом спалювання пера як відходу. Також у нас є проект з виробництва солом’яних брикетів для опалення”, – розповіла гендиректор компанії.

“Технологію біогазу ми не розвиваємо, оскільки паралельно з новим цехом запускаємо виробництво кісткового борошна, і всі відходи будуть направлятися туди. Це борошно є основою для кормів. Вартість тільки цього проекту – 38 мільйонів євро”, – додала вона.

ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” – україно-голландське підприємство, входить до складу ДК Openmind. В інфраструктуру фабрики входить 100 пташників, цех по переробці та комбікормовий завод потужністю 10 тис. тонн на місяць.

Компанія виробляє курятину під брендом “Епікур” без антибіотиків і стимуляції росту, а також курятину під ТМ “Чебатурочка”. Має сім філій: у Володимирі-Волинському, Львові, Києві, Вінниці, Житомирі, Харкові та Одесі.

За результатами 2017 року частка птахофабрики склала близько 6% українського ринку. Засновником і гендиректором Openmind є Олексій Коваленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні