Суд виніс вирок чоловіку, який розмістив фото голої дружини на сайті Міносвіти. ФОТО

0
-3
Суд виніс вирок чоловіку, який розмістив фото голої дружини на сайті Міносвіти. ФОТО
Суд постановив знищити комп'ютер і оштрафував на 10 тисяч гривень киянина за систематичне розміщення еротичних фото дружини і нецензурних висловів на сайті Міністерства освіти і науки.

Про це йдеться в матеріалах суду, передають "Українські Новини".

Так, в липні 2017 обвинувачений, з метою приниження і публічного висвітлення особистого життя дружини, знаючи, що остання працювала в Міносвіти, розмістив на головній сторінці сайту Міносвіти фотографії оголеної дружини з нецензурними висловами про жінку.

Дана інформація "провисіла" на сайті 40 хвилин, поки працівники міністерства вирішували, як припинити хакерське втручання.

У вересні 2017 року злочинець вирішив повторити своє лиходійство.

Вранці 15 вересня він, незаконно використовуючи отриманий пароль адміністратора сайту, змінив головну сторінку сайт Міносвіти на фотографію дружини і знову розмістив лайливі написи адресовані їй.

Суд над зловмисником відбувся на початку квітня поточного року.

Злочинець повністю визнав свою провину. У скоєному він щиро каявся, просив суворо не карати, зазначив, що діяв під впливом емоційного стану.

Суд вирішив покарати його штрафом 10 200 гривень, а також постановив знищити системний блок і жорсткі диски його комп'ютера як речові докази.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні