Ковельчанин, який нетверезим кермував авто, – уникнув покарання

0
-4
Ковельчанин, який нетверезим кермував авто, – уникнув покарання
Ковельчанин, якого затримали п’яним за кермом, двічі не з’явився на суд. Справу закрили.

Про це повідомляє "Район.Ковель".

Суд не зміг притягнути до адміністративної відповідальності чоловіка, який керував автомобілем у нетверезому стані.

У матеріалах справи, яка надійшла від Ковельського відділу поліції до суду, йдеться, що 29 грудня 2018 року о 23.10 годині у Ковелі на вулиці Липинського мешканець міста Олександр Марчук керував автомобілем, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Порушник на виклик в суд 25 лютого 2019 року не з’явився, хоча належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи, про причини неявки не повідомив. Судове засідання відклали на 27 березня, однак він повторно не прибув, подавши клопотання про відкладення справи на іншу дату у зв’язку із перебуванням на амбулаторному лікуванні.

Наступне засідання було призначено на 1 квітня, але чоловік до суду не з’явився з невідомих причин.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Олена Восковська постановила провадження про притягнення Олександра Марчука до адміністративної відповідальності закрити в зв’язку із закінченням тримісячного строку для накладення стягнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні