Хто долучився до прибирання Луцька. СПИСОК

1
4
Хто долучився до прибирання Луцька. СПИСОК
До участі в толоці 29 березня були запрошені близько 300 чоловік з 21 підприємства, установ та організацій.

Про це стало відомо у вівторок, 9 квітня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, начальник відділу екології Луцькради Анатолій Гламазда розповів, що впорядкували береги річки Сапалаївки працівники бібліотеки імені Олени Пчілки, ПАТ «Волиньгаз», КП «Міськсвітло», ЖКП №3, КП «Парки та сквери міста Луцька», Луцької дитячої залізниці, Луцького кооперативного коледжу, коледжу технологій та бізнесу.

«За власною ініціативою долучилися до загальноміського прибирання Волинський боксерський клуб олімпійського резерву, які в кількості 60 чоловік 1 квітня прибрали територію навколо Теремнівського ставка. Волонтери на чолі з Катериною Демидюк – ініціаторкою впровадження проекту «Нуль відходів» прибрали територію під шляхопроводом на проспекті Перемоги», – прозвітував Гламазда.

Він додав, що в четвер, 11 квітня, запланована толока з санітарного прибирання територій міста за участі СНУ імені Лесі Українки (ботанічний сад на вулиці Потебні, заплава річки Стир на вулиці Ковельська-Набережна, територія навколо стадіону на вулиці Шопена-Ярощука, студмістечко на вулиці Володимирській).

«А 12-го квітня запланована толока з санітарного прибирання водоохоронних зон річок», – анонсував посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де цнапи, податкова, депутати, прокурори, кандидати, укропи, мусора, порошенці.... усі ці паразити що засрали землю України
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні