На Волині шахраї видурили гроші у трьох людей

0
1
На Волині шахраї видурили гроші у трьох людей
Жителі Любешівського району перерахували гроші шахраям.

Про це повідомляє Любешівське відділення поліції.

До відділення поліції звернувся житель району, який повідомив, що його ошукали. Так, на мобільний зателефонувала невідома особа, яка представилась працівником служби безпеки «Приватбанку» та шляхом обману заволоділа грошовими коштами у сумі 4287 гривень.

У інших випадках любешівці стали жертвами аферитстів при спробі придбати товар через мережу Інтернет: зокрема сукню та трактор. В обох випадках після внесення часток сум псевдопродавці зникали, а телефони їх уже не відповідали на дзвінки.

Нині слідчими відділення поліції за цими фактами розпочато досудове розслідування за ч.1.ст.190 КК України (Шахрайство). Працівники поліції вкотре нагадують громадянам бути більш обережними, не довіряти незнайомцям дані своїх банківських рахунків та не сплачуйте на перед будь-які кошти . Задля цього необхідно одразу ж зателефонувати з мобільного безкоштовно «102» або прийти до найближчого органу Національної поліції .
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні