Лучанам пояснили, чому у квартирах не виключають опалення

2
1
Лучанам пояснили, чому у квартирах не виключають опалення
Лучанам пояснили, чому у квартирах увімнене опалення, попри високу температуру повітря на вулиці.

Про це інформує прес-служба ДКП «Луцьктепло».

"Реагуванням ми називаємо зниження параметрів подачі теплоносія до мінімально можливих з огляду на необхідність надавати послугу, яка відповідатиме санітарним нормам – +18ºС у внутрішніх кімнатах та +20ºС у зовнішніх", - зазначають у відомстві.

Однак, з огляду на складність технологічного процесу, температурні показники можуть бути вищими.

Під складнощами ми розуміємо необхідність надання як послуги з централізованого опалення, так і гарячого водопостачання (до якої теж виставляються вимоги – не нижче +50ºС в точці розбору), що не дозволяє надто знизити параметри роботи теплогенеруючого обладнання (до прикладу, на міжопалювальний період, коли підприємство надає послугу лише з гарячого водопостачання, частина котелень припиняють роботу або переходять на літній режим. В опалювальний сезон такої можливості немає).

Відтак, підходимо до питання розміру нарахувань за спожиті (або «випущені у відчинене вікно») послуги. Як неодноразово наголошувалося розмір нарахувань залежить від середньодобової температури зовнішнього повітря. Розрахункова температура для тарифу – +1,47ºС.

Відповідно, коли температурні показники вищі – розмір нарахувань зменшується. Яким він буде за мінливий березень? Розрахунок від відділу збуту за його підсумками буде оприлюднено згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В них технологічні процеси,а в споживачів роздуті рахунки.Хочуть ще заробити ,тому і не вимикають опалення,а споживач мусить оплачувати "обігрів вулиці"
Відповісти
Аби бабло збити з людей !!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні