Лучани без дозволу викопали рів у русло річки Омелянівки

0
5
Лучани без дозволу викопали рів у русло річки Омелянівки
У Луцьку мешканці будинку №49 на вулиці Миру проводили земляні роботи без отримання відповідного дозвільного документу. Люди викопали рів прямо в русло річки Омелянівка для відведення дощової води з їхнього подвір’я.

Про це повідомляє прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

"З настанням погожих весняних днів почастішали випадки порушень мешканцями міста не лише Правил благоустрою міста Луцька, затверджених рішенням міської ради від 29.07.2009 № 44/2, а також природоохоронного законодавства.

В порядку реагування на звернення, що надійшлона гарячу лінію «Групи швидкого реагування» департаменту, інспекторами відділу протидії стихійній торгівля було виявлено, що мешканці будинку №49 на вулиці Миру, проводили земляні роботи без отримання відповідного дозвільного документу", – йдеться у повідомленні.

Мешканці зазначеного будинку викопали рів прямо в русло річки Омелянівка для відведення дощової води з їхнього подвір’я.

На власника будинку №49 на вулиці Миру інспектори склали протокол про адміністративне правопорушення № 0969 за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, відповідно до норм якої правопорушнику загрожує штраф від 340 до 1360 гривень.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні