На Рівненщині вилучили незаконного алкоголю, який виробляв волинянин, на 1,5 млн грн

0
6
На Рівненщині вилучили незаконного алкоголю, який виробляв волинянин, на 1,5 млн грн
Рівнянин продавав контрафактний алкоголь, який купував у волинянина.

Про це інформує прес-служба ДФС.

У рамках проведення операцій "Акциз-2019", "Рубіж" і розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 204 і по ч.1 ст.199 КК України з'ясували, що мешканець Рівненської області продавав контрафактний алкоголь, обклеєний підробленими марками акцизного податку України.

Ці вироби чоловік купував у волинянина. Він здійснював їх незаконне виробництво, зберігання, транспортування і продаж, використовуючи гаражні та складські приміщення, розташовані у Луцьку і на території регіону.

За результатами обшуку зазначених приміщень, а також автомобілів, які використовувалися в незаконній діяльності, вилучено та передано на відповідальне зберігання 3,2 тис. літрів спирту, 70 літрів спиртової суміші, 5 тис. літрів фальсифікованого алкоголю і 21 150 пачок тютюнових виробів з підробленими акцизними марками, а також 2 автомобілі.

Загалом було вилучено підакцизного товару на 1,5 млн грн.

Теги: алкоголь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні