У Луцьку шахраї видурили гроші у двох жінок

0
0
У Луцьку шахраї видурили гроші у двох жінок
У Луцьку жінки перерахували гроші шахраям.

Про це пише газета Волинь.

Днями на службу 102 зателефонувала в розпачі жінка й розповіла, що до неї подзвонила невідома особа, мовляв, ваша донька побила мою дитину.

«Вимагаю у вас грошей, якщо не хочете, щоб ми писали заяву на вашу дочку», - повідомила шахрайка.

Довірлива жінка пішла в банк та перерахувала 5 тисяч гривень на вказаний рахунок. Уже пізніше з’ясувала, що її дочка нікому тілесних ушкоджень не завдавала. Чому не перевірила це одразу – не знає, була шокована, і під цим впливом дала змогу поживитись шахраям.

Ще одна лучанка стала жертвою шахраїв наступного дня. Дві жінки прийшли до її оселі під приводом поцікавитись, як їй живеться. Сиділи, спілкувались, ті увійшли в довіру і дивним чином виманили в громадянки 10 тисяч гривень.

Як так сталось – жінка не може зрозуміти, її ніби загіпнотизували. Тож вона зателефонувала в поліцію та повідомила прикмети зловмисниць. Поліція з’ясовує детальніші обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні