У Луцьку «автохам» припаркував свій джип на тротуарі. ФОТО

8
-26
У Луцьку «автохам» припаркував свій джип на тротуарі. ФОТО
У Луцьку водій припаркував своє авто на тротуарі, заблокувавши дорогу пішоходам.

Про це у спільноті "АвтоАндони Луцька" у "Фейсбуці" написала Ольга Шевчук.

"Пані чи пане, які припаркували свою машинку на новій бруківці, тротуар – то місце для пішоходів, для мам з дітьми, які через вас ходять проїжджою частиною. Всі вже побачили, що у вас гарна машина, майте совість", – йдеться у дописі.

"Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради Вас дуже чекають на Грушевського, 20", – додала лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-26

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
монтажну піну в вихлопну !!
Відповісти
, і мало! НенаЖЕРИ заздрісні!
Відповісти
Метр від будинку до авто є?ок.
Відповісти
Згідно ПДР має бути 2 метри.
Відповісти
Місця вистачає, він не порушив нічого
Відповісти
Чесно кажучи не бачу великої проблеми,на фото видно,що прохід є,але можна було трохи й краще припаркувати,наприклад як машина позаду...
Люди які викладають дані фото скоріше всього не водії,інакше писали б інші пости,такі як наприклад :»немає місця для парковки авто в дворах,чи прибудинкових територіях...»
Люди,схаменіться,у машини теж десь потрібно паркувати,і не важливо яка це машина,мерседес чи жигулі...
Відповісти
Жаба людей задавить,краще гляньте на фото як прираркувався спринтер...
Відповісти
Увага запрошую всіх до перегляду нічного паркування у дворі за салютом. По-друге муніципальна поліція може зїсти чупачупс: є 1 метр, щодо висвітлення або незамальованих номерів - це є порушення моїх прав! Щодо тратуару та мам. Я скажу всім що порушником і причиною даного паркування е вигрузка товару в магазин Салют, авто яких блокує повністю доїзд до будинку, перекриває рах. Скарги власнику магану від людей до одного місця "нехай люди страждають, а я буду гроші заробляти". В мене дідусь був, то постійно вдень швидка не могла доїхати в двір, ви уявляете пожежа або тощо рух перекритий вантажівкою, яка вигружаеться в салют. Схеми власника з головою осбб будинку в якому салют, знести двір єдиний і зробити парковку накрилися протестом та зверненням жителів в міську раду. Нехай власник супермаркету перенесе рампу. Раніше коли був "каштан" їх там не було. Я хочу особисто тій людині повідомити, яка займається "бєздєльнічєством", прийдуть і викличіть муніципалів коли в дворі 5 фур, де такого немає бути. І неодна машина неможе проїхати. Я правий на всі 100 і на мому боці весь будинок 24. Тому займіться ділом, а не заздріть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні