Золоті тюльпани: скільки грошей брати на квітковий ринок у Луцьку

2
0
Золоті тюльпани: скільки грошей брати на квітковий ринок у Луцьку
Заощадивши за рік добрячу суму коштів, чоловіки дістають «заначку» з енциклопедії і йдуть на ринок обирати квіти для коханої. Букет потрібен особливий – символ весни, що підкреслюватиме жіночу красу, яка з кожним роком ліпшає. На такий випадок на квіткові ринки завозять різнобарвні тюльпани та троянди щонайменше трьох видів. Їх комбінують у вишукані букети, наносять блискітки на пелюстки, саджають у горщики, обмотують стрічками – словом роблять все, щоб у чоловіка запаморочилося в голові від різноманіття. А щоб вони остаточно не відчували землі під ногами, підвищують ціни, аби 8 березня квітка коштувала як грам золота. Адже чоловікам для жінок нічого не шкода!

Щоб зрозуміти скільки грошей потрібно брати тим, хто хоче ощасливити прекрасну половину людства на 8 Березня, інтернет-видання «Волинь24» підготувало прайс-лист у трьох точках продажу квітів і порівняло ціни за вівторок, 5 березня, та у переддень свята, 7 березня.

Квітковий ринок (ТЦ «Гостинець»)

На квітковому ринку біля ТЦ «Гостинцю» великий вибір квітів. Очі розбігаються від кольорової гами тюльпанів: рожеві, червоні, блакитні, фіолетові, білі, жовті… А яка краса двоколірні! Там вам запропонують не тільки букети, а й горщики з цибулинами тюльпанів, ціна яких за ці дні залишилася незміною – 120 гривень. У горщику насаджено три гарно оформлені цибулини.

Ще у вівторок, 5 березня, на ринку одну квітку тюльпана можна було придбати за 20 гривень. За красиві піоноподібні тюльпани хотіли 25 гривень. Та уже на ранок 7 березня продавці хотіли за будь-яку квітку, чи то однотонну, чи то піоновидну 25 гривень. До того ж, одна з жіночок «по-секрету» розповіла, що 8 березня ціни зростуть до 30 гривень, а за тюльпани з високим стеблом будуть просити 35 гривень.

Якщо добре пошукати, можна й знайти розфарбовані у блискітки пелюстки тюльпанів за 40 гривень.

За схожу на квітку троянди еустому 5 березня просили 50 гривень, а от сьогодні доведеться додати ще 10 гривень, а за оформлення ще викласти 10. За звичайну квітку родини розових два дні тому хотіли від 40 до 60 гривень. Сьогодні просять від 40 до 70 залежно від висоти стебла. Одну гілочку кущової троянди хочуть продати за 50 гривень.


Квітковий ринок (Ринок «Лучеськ»)

Не оминуло здорожчання і ринок «Лучеськ». Якщо 5 березня тюльпани у горщику там коштували 100 та 110 гривень, на ранок 7 березня за три цибулини просять 120 гривень. За ті нещасні, що простояли два дні, ціну не підняли – 100 гривень. За 20 гривень знайти тюльпани тут уже також не можна, усі хочуть 25.

Якщо ж ви хочете, щоб подарунок простояв трохи довше двох тижнів, можна придбати пахучі квіти у вазонниках, ціна яких не змінилася: 70 гривень за крокуси та 55 за гіацинти. Якщо ж ваша жінка не така примхлива до квітів, їй може сподобатися оберемок білих котиків, який вам зберуть з гілочок за 2 гривні. Дешево і мило.

Але якщо ви наважилися вразити даму букетом троянд, то за одну таку квітку на ринку «Лучеськ» вам доведеться віддати від 50 гривень. За гілочку кущової троянди – 50 гривень, за піоновидну – 55, а за звичайну віддасте 50-60.





Квітковий павільйон (ЦУМ)

Приємно вразив квітковий павільйон біля ЦУМу. Тюльпани як і продавали за 20 гривень у вівторок так і на сьогоднішній ранок. Але можна знайти і за 25 ще у бутонах, бо вони довше стоятимуть, як запевняла продавчиня. Красиво зібраний букет з дев’яти тюльпанів обійдеться у 200 гривень.

На квітковому павільйоні можна й знайти популярні нині корзинки з квітами за 300 та 350 гривень.

За символ любові, троянду, у вівторок просили від 40 до 60 гривень за одну квітку, на сьогоднішній ранок продовчині як одна говорили, що за 40 уже немає, проте є високі за 70.



Вибір на ринках величезний, вибрати щось красиве можна. Головне – спробуйте непомітно вивідати, які квіти їй до вподоби. А якщо зібралися відтягнути покупку на саме свято, то не забутьте чим товстіший гаманець: ціни ростуть, як гриби після дощу.

Олена ЯКОБЧУК («Волинь24»)

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніяк квіткарі ненажеруться долар такий як і того ркоу тільки того ркоу 3 цибулини як ви кажете були 70 грн тепер 120...вапрос.....
Відповісти
А ми знайшли на вул..соборності біля "бус маркет"тюльпан по 18грн.за штуку..в горщиках по 3штуки 65грн.геацинт 50грн. а крокус 45грн..Як розказала нам власниця магазину,вони два дні тому відкрилися..п.с.магазин назив."Вівіарт".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні