На Волині фірма забруднювала земельні ділянки селян

0
-2
На Волині фірма забруднювала земельні ділянки селян
В Любешівському районі невідомий транспортний засіб заїхав в село та зливав нечистоти, забруднюючи своїми діями майнові ділянки мешканців.

Про це повідомляє Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинській області.

26 лютого до Любешівського відділення поліції Камінь-Каширського ВП ГУНП у Волинській області надійшло повідомлення 38-річного жителя одного з сіл Любешівського району про те, що в село приїхав невідомий транспортний засіб, який викачує каналізацію та своїми діями забруднює майнові ділянки мешканців.

Проведеними пошуковими заходами працівники Любешівського відділення поліції встановили, що забруднення ділянки здійснювала одна з юридичних осіб селища Любешів.

Враховуючи, що в діях юридичної особи наявні ознаки адміністративного правопорушення передбаченого ст. 52 КУпАП (Псування і забруднення сільськогосподарських та інших земель), матеріали скеровані до Державної екологічної інспекції у Волинській області для складання адміністративного протоколу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні