Сонячні електростанції: як зекономити та ще й при цьому заробити*

1
2
Сонячні електростанції: як зекономити та ще й при цьому заробити*
Заощадження грошей і енергетична автономія - це дві першочергові задачі для господаря новітнього житла. Один із варіантів їх розв'язання - застосування нестандартних засобів для виготовлення електрики.

Нюанси встановлення сонячних батарей

Сонячні електростанції, широкий вибір яких представлено за посиланнням https://joule.net.ua/ua/catalog/sonjachni-elektrostancii, нададуть можливість забезпечити будинок автономною електричною енергією. Але коштує таке устаткування достатньо не дешево.

Крім того, фази підвищеного споживання і найвищого утворення рідко зустрічаються. Таке може відбутися тільки у літню пору року, коли спека та сонце генерують забагато електричної енергії, а витяжні системи та механізми кондиціонування її використовують. Взимку ж електроенергія потрібна, передусім, у вечірній час. А виготовити її протягом дня виходить не занадто багато.

У чому сенс «зеленого тарифу»

Тому, була застосована система «зеленого тарифу». Вона базується на тому, що країна, використовуючи державні фірми скуповує у приватних осіб і комерційних підприємств надлишки енергії, отримані від нестандартних джерел. Ними можуть бути вітрові генератори, станції перетворення біологічного палива і малі гідроелектростанції. Але найпоширеніші - це сонячні панелі. Роз'яснення цьому легке - подібна техніка є найкорисніша в середньостроковій проекції. Та й монтувати їх відносно просто.

Експерти наводять два основних аргументи на користь альтернативної енергетики - економність і екологічність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так то воно так, але знайте - в ціні електрики, яку ви сплачуєте за платіжками, десять відсотків іде на фінансування "зеленого тарифу". Тобто "зеленщики" існують за рахунок нас з вами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні