Які луцькі вулиці хочуть перейменувати

0
-5
Які луцькі вулиці хочуть перейменувати
У Луцьку хочуть змінити назви деяких вулиці.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 22 лютого, пише ІА Волинські новини.

Новий скорочений перелік вулиць, що підлягають перейменуванню, винесли на розгляд депутатів міськради.

Проект рішення про перейменування вулиць Луцька знову розглядатимуть під час сесії міськради. Як зауважив голова комісії Микола Федік, раніше вже розглядали проект рішення, а тепер перелік вулиць, які пропонують перейменувати, скоротили. Він закликав підтримати проект рішення, аби не було порушення закону щодо декомунізації.

Отже, до нового переліку на перейменування пропонують включити 12 вулиць та два провулки: вулицю Ватутіна пропонують перейменувати на Ліщинову, Воїнів-Інтернаціоналістів на Воїнів-афганців, Гастелло на Люблінську, Корнійчука на Валерії Новодворської, Макаренка на Долинну, Молодогвардійську на Межову, Островського на Сірої дивізії, Панфілова на Повстанську, Папаніна на Арсена Річинського, Революційну на Акацієву, Шевцової на Новоброварну, провулок Красовського на Галини Коханської, провулок Червоноармійський на Черешневий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні