--> Вчинили розбійний напад на учасника АТО: били руками, ногами і нанесли удар кухонним ножем у плече | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вчинили розбійний напад на учасника АТО: били руками, ногами і нанесли удар кухонним ножем у плече

0
3
 Вчинили розбійний напад на учасника АТО: били руками, ногами і нанесли удар кухонним ножем у плече
16-ти та 21-річні жителі селища Зоря Рівненської області вчинили розбійний напад на учасника АТО. Чоловіка били руками і ногами, затягли до ванної кімнати і нанесли удар кухонним ножем у плече.

Про це пише газета "Волинь".

Минулого тижня зранку до поліції надійшло повідомлення від медиків, що у селі Зоря вони надавали допомогу та доставили до лікарні з численними травмами місцевого жителя.

Як повідомили в поліції Рівненської області, слідчо–оперативна група на місці події встановила, що близько третьої години ночі у квартирі, яку винаймав 22–літній чоловік, пролунав дзвінок. Не підозрюючи про небезпеку, він відчинив двері і з порога отримав удар по голові дерев’яною палицею.

Потерпілого били руками і ногами, затягли до ванної кімнати і нанесли удар кухонним ножем у плече.

Коли ж він на вимогу нападників сказав паролі до банківських карток, ті викрали 100 доларів США, срібний ланцюжок, мобільний телефон, гаманець із картками та значок учасника АТО і покинули свою жертву.

Побитий чоловік через деякий час пішов до сусідів, які й викликали йому «швидку».

Оперативники встановили, що розбійники — 16 та 21-річні жителі селища Зоря Рівненської області.

Молодшого з них розшукали вранці за місцем проживання.

З’ясувалося, що апеляційний суд виніс вирок про притягнення його до кримінальної відповідальності у вигляді позбавлення волі строком на три роки за вчинення крадіжок та грабежу.

Крім того, на розгляді суду — ще два кримінальні провадження за фактом крадіжки та грабежу з проникненням.

Старшого зловмисника затримали близько 23-ї години поблизу будинку, де той проживає. Поліцейські виявили та вилучили у нього усі крадені речі, окрім телефону.

За фактом розбою, поєднаним із проникненням у житло, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

Санкція інкримінованої підозрюваним статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Правоохоронці також перевіряють їх на причетність до інших кримінальних правопорушень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні