Де у Луцьку відсвяткувати День всіх закоханих

0
-1
Де у Луцьку відсвяткувати День всіх закоханих
Вже за кілька днів Луцьк заполонять закохані пари з квітами та щирими усмішками на обличчях. Для тих, хто любить святкувати весело й активно у броварні "Карабас Барабас" підготували вечірку.

У лютому чимало людей очікують саме на цей день, адже свято закоханих — чудова нагода ще раз нагадати своїй другій половинці про почуття та провести час разом.

Для тих, хто досі у пошуку пари — це не привід для суму, адже в День святого Валентина трапляються магічні події, які поєднують долі.

Саме тому, 15 лютого, у п’ятницю в броварні "Карабас Барабас" влаштовують грандіозну вечірку. У програмі конкурси й розваги, як для закоханих, так і для тих, хто ще у пошуку. Тож це чудова нагода відсвяткувати, або ж познайомитися з хлопцями та дівчатами під час запальної дискотеки.

Початок вечірки о 22 годині. Столики можна забронювати за телефоном: 066 600 400 2.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні