Вирізали нутрощі та дитинчат: браконьєри жорстоко пошматували лосиху. ФОТО 18+

2
-5
Вирізали нутрощі та дитинчат: браконьєри жорстоко пошматували лосиху. ФОТО 18+
Браконьєри жорстко вбили лосиху.

Про це повідомляє прес-служба Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Єгер першого обходу Василь Сердюк, удосвіта везучи корми на свій обхід автомобільною дорогою Вузлове – Буськ, яка пролягає через лісовий масив, побачив на снігу у лісі сліди крові, що вели до лісових культур.

Він, єгер з багаторічним стажем, не міг проїхати повз побаченого, не пересвідчившись, чому на снігу сліди крові. Ідучи за кривавими слідами, він натрапив на рештки пошматованої тварини. У криваво-сніговій каші були залишки лосихи, яка цього року разом зі своїми річними лосенятами облюбувала собі лісові культури у кварталі 22 Грабівського лісництва ДП Буського лісового господарства біля самої дороги, де взимку зажди смакувала з ними гілки осики та верби.

Від нещасної тварини нелюди залишили голову без язика, ноги, клапті шкіри та нутрощі, серед яких згодом виявили два сформованих ембріони.

На місце події були викликані мисливствознавець Буського Держлісгоспу Войціцький І. М. та оперативно-слідча група Національної поліції Буського району для проведення розслідування факту незаконного полювання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото уроди
Відповісти
Та даты им заето по лет 10 с канвискацыей имущества вдоход Державы и пусть адыхают на курорте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні