Стадіон на Теремнівській у Луцьку віддадуть «Луцькводоканалу»

0
14
Стадіон на Теремнівській у Луцьку віддадуть «Луцькводоканалу»
КП «Луцькводоканал» звернулося до Луцької міської ради з клопотанням про будівництво на вулиці Теремнівській у Луцьку стадіону для працівників комунального підприємства.

Про це стало відомо у середу, 30 січня, під час пленарного засідання 52-ї сесії Луцької міської ради.

Директор комунального підприємства Віктор Гуменюк розповів, що на цьому стадіоні виросло не одне покоління, однак пізніше ділянку захарастили, залишили тільки одні ворота.

«У нас у «Луцькводоканалу» була створена футбольна команда. Ми двічі брали участь у всеукраїнських змаганням. Дуже приємно приїжджати в інші міста і бачити, що працівники водоканалу мають де тренуватися. Нині ми змушені ходити по школах, щоб тихенько грати в футбол, бо ні стадіону, ні спортзалу в нас немає», – сказав Гуменюк.

Директор комунального підприємства зазначив, що до фінансування обладнання стадіону хоче залучити бізнес, підприємців, які зголосяться дати гроші на розвиток спорту міста.

«Відповідно до попереднього проекту, це буде відкрите футбольне поле, декілька місць для сидіння, тимчасова споруда – роздягальня для тренерів та гравців», – сказав Віктор Гуменюк.

Посадовець не зміг назвати орієнтовну вартість облаштування стадіону на вулиці Теремнівській.

«Саме облаштування футбольної арени: майданчик та покоси – це незначні витрати. А решта – я буду радий ініціативі від бізнесменів та підприємців», – зауважив він.

Натомість депутат Павло Данильчук зауважив, що кожен повинен займатися тим, за чим закріплений.

«Те, що «Луцькводоканал» має футбольну команду – це чудово. Але нехай співпрацює з департаментом сім’ї, молоді та спорту. Гектар землі віддати комунальному підприємству – це занадто», – сказав Данильчук.

Депутати підтримали цей проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні