Очільник волинського центру зайнятості зворушливо привітав маму. ФОТО

0
-1
Очільник волинського центру зайнятості зворушливо привітав маму. ФОТО
Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк привітав маму з днем народження.

Вітання він опублікував на власній сторінці у Фейсбуці.

Подаємо текст привітання без змін:

"Сьогодні свято у моєї найріднішої, найкращої, найтурботливішої та безмежно дорогої мами! Цього дня хочеться казати мамі тільки ті слова, які завжди зберігаються десь у закутках душі, але не часто озвучені людині, яка їх найбільше заслуговує.

Я вдячний своїй мамі за найдорожчий подарунок, зроблений мені, - життя! Дякую за любов і турботу, за перші слова і перші кроки, за правильні життєві настанови, за подаровану віру в добро, людяність і щирість! Спасибі за відчуття справжнього родинного затишку і підтримку на всіх етапах мого життя!

Дякую Богові за чудову матір, за прекрасну бабусю для моїх синів, за люблячу берегиню нашого родинного вогнища! Нехай Бог дарує Вам, мамо, міцне здоров'я, довголіття, душевний спокій, легкість і радість! Ми ж, Ваші діти та онуки, будемо робити усе, аби з Вашого обличчя не сходила посмішка, Ви були зігріті нашою любов'ю та вдячністю!"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні