У Луцьку з третього поверху випала жінка

0
3
У Луцьку з третього поверху випала жінка
У Луцьку за поки що нез’ясованих обставин жінка випала з вікна 3-го поверху. Очевидно вона зв’язала канат зі штор і спустила його з вікна, а коли пробувала по ньому спуститися – не втрималася.

Про це повідомляє "Перший".

Пригода трапилася близько 15:00 у вівторок, 1 січня, у 5-поверховому будинку на вулиці Бандери, 15.

На місці події – медики, поліція. З вікна 3-го поверху висить зв’язана зі штор імпровізована "мотузка". "Швидка" від’їжджає – жінку везуть до лікарні.

Ні медики, ні поліція ситуації не коментують. Все, що повідомляють журналісту: постраждала – жива. Згодом у прес-службі поліції уточнять: жінці 45 років, чому випала з вікна – наразі не відомо.

Сусіди відмовчуються. Хіба кажуть: чули, що жінка впала, коли пробувала вибратися з квартири через вікно. Один із сусідів додав: "Точно не знаю, але я чув, що та жінка любила випити. Можливо, її закрили через це у квартирі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні