Чоловік у Рівному уникнув штрафу за заклик до Путіна ввести танки

1
-2
Чоловік у Рівному уникнув штрафу за заклик до Путіна ввести танки
Чоловікові, який у центрі Рівного закликав президента Росії Володимира Путіна ввести в Україну танки, не притягнули до адміністративної відповідальності через те, що усі судові засідання у цій справі з різних причин переносилися.

Відтак справу розглянули після того, як термін давності злочину сплив і її закрили, інформує «Четверта влада».

Чоловіка, який в центрі Рівного закликав до насильства і казав, що українців потрібно вішати, поліція затримувала вже неодноразово. Родом він з Росії, нині зареєстрований у Почаєві. Востаннє його затримали 21 серпня. На нього склали адмінпротокол за дрібне хуліганство і йому загрожував штраф від 51 до 119 грн.

Справу до суду передали 31-го серпня. На початку вересня мало відбутися перше судове засідання у цій справі. Однак суддя переніс розгляд справи через те, що чоловік з Почаєва не отримав повістку. Принаймні у суді не було підтвердження цього.

Засідання перенесли на 28-ме вересня. Однак повторно призначене засідання також не відбулося з тієї ж причини. Наступного разу справу мали розглянути в кінці жовтня, але чоловік знову не з’явився.

Далі справа лежала у суді, адже з 12-го по 21-ше листопада суддя у справі Віктор Кухарець був «тимчасово непрацездатний». Розглянули її 22-го листопада, тоді як тримісячний строк притягнення до адміністративної відповідальності закінчився 21-го листопада. Відтак провадження у справі про адміністративне правопорушення закрили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось так і проростає сепаратизм.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні